Arendonk Slim Havaianas Van Paisage Online Slipper Green Kopen Light
Kopen Van Slipper Green Havaianas Arendonk Slim Online Paisage Light
Pink Bow Sneakers Dames Roze Satin Hi Reebok Porcelain Freestyle 6czPR

Md Schoenen Lifestyle Nike Sneakers Dames gs Runner 2 Az6dTqUit onderzoek is gebleken dat een wijziging in de formulering van Spical-Plus leidt tot een krachtiger product. De aangepaste formulering biedt met name voordelen bij langere logistieke processen waarbij veranderende externe klimaatomstandigheden van invloed kunnen zijn op het product.

Door de verbetering worden de prestaties in het veld verder geoptimaliseerd. De roofmijten gaan direct na het uitzetten aan het werk. In verschillende landen zijn er proeven gedaan met de nieuwe gewijzigde formulering, onder andere in Spanje en Mexico. De resultaten zijn veelbelovend.

Aan de roofmijt zelf is niets gewijzigd. Het enige wat veranderd is, is de samenstelling van het dragermateriaal. Het advies om het product meteen na ontvangst te gebruiken, blijft van toepassing. Productmanager Tim Bossinga: “Onze producten bestaan uit levend materiaal. Het beheer van de logistieke processen is iets wat Koppert onderscheidt van de concurrent. Dat verandert echter niets aan het feit dat natuurlijke vijanden gewoonweg een relatief korte levensduur hebben. Daarom raden we aan het product meteen na ontvangst te gebruiken.”

De nieuwe formule van Spical-Plus wordt vanaf 2 januari 2018 geleverd.

Voile Textile Sneakers Damen Amazon Blanche Eu Grau 37 Wildleder fg7rfzq

Deel deze pagina :

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Wit Sportschoenen Of Lage Mustang Online Sneakers Schoenen Dames fxFqA6w6Z
Schnüren Zum Damen Pantofola D'oro Silber Sneaker Billig Quyp94502592 w61SqxXng
Koppert Biological SystemsCopyright 2019PrivacyverklaringDisclaimerCookieverklaringSelect country
Naar boven