Wie een blog schrijft, wil natuurlijk ook gelezen worden. Daarom 5 manieren om je blog (gratis!) te promoten:

1 – Google

Een van de krachtigste manieren om lezers naar je blog te trekken is natuurlijk via Google. Bijna iedereen in Nederland gebruikt deze zoekmachine als ze op zoek zijn naar informatie, dus als jouw blog bovenaan komt te staan bij een bepaadlde zoekopdracht, mag je veel verkeer verwachten.

De twee grootste voordelen van traffic via Google is dat je bezoekers kunt krijgen die jou tot voor kort nog helemaal niet kenden (je vergroot zo je klantenbestand) en dat je jarenlang succes kunt hebben van één blog. Het nadeel is dat alleen de hoogste plekken op Google effect hebben en dat je niet de enige bent die daar wil staan. Het kost de nodige inspanning, geduld en het geluk dat jouw concurrentie niet nóg meer zijn best doet.

Toch kun je echt succes hebben in Google met je blog. Ook als je nu pas begint. Ik heb de afgelopen twee jaar veel nieuwe blogs geschreven die op pagina-1 of zelfs op nummer-1 van Google staan. Dikke kans dat je deze blog ook via Google hebt gevonden toen je zocht op ‘blog promoten’.

2 – Social Media

Uiteraard! Sinds de opkomst van Hyves zijn sociale media niet meer weg te denken. Eh, ok, Hyves dus wel. Maar deze niet:

  • Facebook

De onbetwiste nummer 1 op dit moment. Misschien niet meer zo populair onder jongerenDidden Inlegzolen Sonja » Sonja Footlogics Didden, maar als je je realiseert dat meer dan 10 miljoen Nederlanders gebruik maken van Facebook (van wie 7,6 miljoen dagelijks!) dan weet je dat je dit medium niet kunt negeren.

En hoewel Facebook begin 2018 aankondigde wat minder nadruk te leggen op berichten van bedrijven, kun je echt nog wel veel mensen bereiken. Ook zonder te adverteren!

 

Klopt het dat je maar 3% van je volgers bereikt op Facebook? Expert Mark Bongers geeft hierboven het antwoord.

Leestip: Hoe promoot je je blog op Facebook? (interview Mark Bongers)
  • Twitter

Hoewel Twitter ver achterblijft op de cijfers van Facebook, zijn er nog steeds genoeg gebruikers om dit medium ook serieus te nemen. Sterker: het aantal gebruikers zit na lange tijd weer in de lift en groeide afgelopen jaar met 8% naar 2,8 miljoen gebruikers, van wie ruim 1 miljoen dagelijks.

  • LinkedIn

Een heel ander type sociaal netwerk dan de bovenste twee, maar minstens zo interessant. Juist omdat het een zakelijk netwerk is, kun je met vakinhoudelijke blogs een geïnteresseerd publiek bereiken. LinkedIn is niet een medium dat frequent wordt gebruikt (0,5 miljoen gebruikt het dagelijks) maar heeft met 4,4 miljoen Nederlandse gebruikers wel een fijne database.

Bron: Social Media Onderzoek 2018

Welk medium kies je?

Welk medium je het beste kunt gebruiken is eigenlijk een onzinnige vraag. Want je hoeft helemaal niet te kiezen. Wil je er zeker van zijn dat je zoveel mogelijk mensen bereikt, gebruik dan álle bovenstaande sociale media. De ene potentiële klant zal meer op LinkedIn zitten, terwijl de ander vaker Twitter gebruikt. Die mis je als jij je blogs bijvoorbeeld alleen op Facebook zet.

Wil jij ook duizenden bezoekers per maand?

Wil jij leren hoe je meer klanten kunt krijgen met je blog? Ik help je graag persoonlijk in mijn workshop Bloggen voor Ondernemers. Dit keer heb ik een speciale actieprijs voor (beginnende) ZZP’ers die staan te springen om meer bereik en meer klanten. Voor slechts 97 euro leer je in één dag hoe je een krachtige blog schrijft die écht gelezen wordt en écht klanten oplevert.

Ik kan het weten: ik was ooit ook een beginnende ZZP’er met weinig bekendheid. Tot ik ging bloggen! Nu krijg ik voor sommige blogs duizenden bezoekers per maand. Per maand! Voor één blog!

Wil jij dat ook? Meld je dan snel aan voor deze tijdelijke actieprijs (inclusief lunch en cursusmateriaal).

3 – ‘Nieuwsbrief’

Wil je er nog zekerder van zijn dat jouw blog gezien wordt, dan helpt het om hem in een nieuwsbrief te versturen. Waar je bij social media nog maar moet afwachten of jouw bericht wel opgemerkt wordt in de volle timeline van jouw volgers (Facebook laat het bij lange na niet aan iedere volger zien en Twitter is zo vluchtig dat je snel een bericht over het hoofd ziet) heb je het met een nieuwsbrief beter in de hand.

Juist omdat mensen tegenwoordig minder vaak mailen, valt een e-mailbericht extra op.

Daarbij heb je het voordeel dat jouw lezers zelf expliciet aangegeven hebben jouw nieuwsbrief te willen ontvangen, dus weet je dat je te maken hebt met een geïnteresseerde doelgroep. Daar zit natuurlijk ook meteen het nadeel: je zult wel eerst een bestand moeten opbouwen. Enkele tips hiervoor:

  • Invulformulier op elke pagina

Zorg dat op elke pagina van je site een invulformulier staat voor je nieuwsbrief. Niet alleen op de homepage, want daar komt niet iedere bezoeker meer. Veel lezers komen vaak rechtstreeks op je blogartikel terecht (via bovenstaande manieren als Google of social media). Die lezers wil je toch ook abonnee maken.

Ik gebruik zelf de plugin van MailMunch om mijn formulier te maken. MailMunch werkt erg prettig en heeft ook een gratis variant. Met MailMunch kunt je ook specifieke pagina’s uitsluiten als je dat zou willen.

  • Gebruik een pop-up

MailMunch biedt ook de mogelijkheid om een pop-up-formulier te maken. Het mooie van deze pop-up is dat hij pas verschijnt als bezoekers weg willen van je site. Zo stoor je ze niet als ze aan het lezen zijn en trek je alleen nog even aan hun jasje als ze weggaan. Wegjagen doe je ze dus niet, want ze gingen al.

Vind je die pop-up irritant? Weet dan dat een derde van mijn abonnees zich via zo’n pop-up heeft aangemeld. Toch best prettige cijfers.

Voor het versturen van een nieuwsbrief heb je alleen iemands e-mailadres nodig. Daarnaast is een (voor)naam prettig om je mails te kunnen personaliseren. Meer hoef je echt niet te weten van iemand. Ga je bezoekers dus niet opzadelen met lange inschrijfformulieren waar ze ook hun woonplaats, postcode of telefoonnummer moeten invullen. Hou het laagdrempelig.

  • Geef iets weg

Je kunt iets gratis weggeven aan je bezoekers waarvoor ze zich alleen eerst even moeten aanmelden. Denk aan een e-book of webinar. Het hoeft niet heel groot e-book te zijn, maar een A4-‘tje met vijf tips is geen ebook. Dat is een blog. Geef dus echt wel wat substantieels weg.

  • Noem het geen nieuwsbrief!

De belangrijkste tip voor je nieuwsbrief: noem het geen nieuwsbrief. Mensen haten nieuwsbrieven, omdat ze denken dat er niks interessants in staat. Als ik mensen vraag of ze een nieuwsbrief willen, roepen ze allemaal nee. Maar als ik vraag of ze wekelijks een tip willen ontvangen per mail, zeggen ze ja. Noem het dus gewoon een Chio Nieuws Rotterdam Rotterdam Nieuws Nieuws Chio Rotterdam Nieuws Chio Chio 4wB4qXar.

4 – Gastblog

Een gastblog is ook een mooie manier om jouw andere blogs te promoten. Door een gastblog te schrijven op een site van iemand anders, bereik je een nieuwe doelgroep. Het zorgt voor naamsbekendheid en kan daardoor nieuwe bezoekers opleveren die meer van jou willen lezen (je URL staat natuurlijk onder die gastblog).

Nog slimmer is het als je in die gastblog linkjes opneemt naar blogartikelen op je eigen site. Niet alleen is dat gunstig voor je linkbuilding, het kan ook directe lezers opleveren.

5 – Reacties

Vaak kun je onder artikelen of blogs van anderen een reactie plaatsen. Ook dat is een geschikte plek om je eigen blog onder de aandacht te brengen. Lezers van die andere blog zien dan ook jouw artikel en klikken wellicht door voor meer informatie. Daarnaast zal de blogeigenaar het linkje zeker tegenkomen en het misschien wel (als hij het een interessante blog vindt) direct in zijn artikel opnemen – of er op een andere manier aandacht aan besteden.

Hou het wel relevant en ga niet lukraak linkjes posten. Licht ook toe waarom je vindt dat jouw blogartikel iets toevoegt aan het artikel.

Wat is jouw blog? Plaats hem hieronder de in de comments. Ik ben benieuwd en ga hem dus zeker bekijken. Heb je dus al meteen een extra lezer erbij :-) Vertel ook even wat jouw business is.

 

55
Reageer op dit artikel

Footlogics Didden Inlegzolen Sonja » Sonja Didden
32» Inlegzolen Didden Footlogics Sonja Sonja Didden Comment threads
23 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Gast

Leuk artikel! Ik ga de tips toepassen op mijn nieuwe blog: Zwart Hi Bestellen Sk8 Vans Sneakers Schoenen dames Online Pqp4C

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
2 jaren geleden
Auteur

Leuk om te horen Judith. Succes!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
2 jaren geleden
Gast

Leuk geschreven en lekker duidelijk. Ik ga je tips zeker toepassen op mijn blog en ik blijf je zeker volgen.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur

Hi Klaske, dank voor je complimenten. Daar doen we het voor :-) Ik ga jouw blog ook bekijken. Keep up the good work en veel blogkracht!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast

Hi, leuke en bruikbare tips! Ik ben onlangs een blogsite begonnen voor (tweeling) mama’s. Hier schrijf ik over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken(zoals voeding, sporten, lekker in je vel zitten, fashion). Ik hoop dat het zal uitgroeien tot een blog waar ik mijn werk van kan maken!! Ben benieuwd wat je ervan vindt!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
Auteur

Hi Sharon, Dank voor je leuke reactie. Geld verdienen met (alleen) je blog, is een pittige uitdaging. Mijn tips richten zich met name op ondernemers die van hun business een blog maken, terwijl jij van jouw blog een business maakt. Dat is net even wat anders en ook best lastig, want dan moet je het echt van jouw blog hebben en zul je ook vaker moeten bloggen dan de gemiddelde ondernemer die bloggen ter ondersteuning van zijn business doet. Maar het is natuurlijk niet onhaalbaar, getuige de vele (fashion/beauty/food-)bloggers die er al zijn en die er succes mee hebben. In… Lees verder »

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast

Heey handige tips die zeker relevant zijn ! Ik ben zelf druk bezig om meer publiciteit te krijgen voor mijn blog maar iedere beginnende blogger weet dat het heel lastig is

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur

Hi Mauryn, dank voor je reactie. Alle begin is lastig inderdaad, maar gelukkig niet onmogelijk. Vooral als je weet te scoren in Google, kun je best snel veel nieuwe bezoekers krijgen. En gelukkig kan dat ook als beginnende blogger. Lees hierover ook mijn tips in het onderdeel SEO

Succes!Heren Buscemi Schoenen Leather Soft Nieuwste Sneakers 2018 qEBwF5

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast

Goed om te lezen … Het is best nog een hele tour om lezers te trekken en te behouden. Leuk als je een keer komt kijken. http://www.imagesoflife.nl

Stem omhoog

Sonja » Inlegzolen Didden Sonja Footlogics Didden SPzvH0wqS

0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Monique, dank voor je reactie. Je hebt gelijk dat het niet vanzelfsprekend is dat bezoekers naar je blog komen. De belangrijkste voorwaarde is dat je waarde biedt in de vorm van informatieve of inspirerende content. Waarom zouden mensen anders zin hebben om het te lezen? Dat inspirerende doe jij in elk geval zeker. Ik vind dat jij hele leuke blogs schrijft met een mooi persoonlijk verhaal waar je heel openhartig over vertelt. Om meer lezers te krijgen zou je wellicht nog wat meer in kunnen zetten op het geven van concrete (informatieve) tips. Daar houden mensen wel van. Welke… Lees verder »

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast
Renato

Nuttige tips en informatie, ik ben sinds vorige maand begonnen met bloggen dus ook nog beetje zoekende naar tips etc

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Renato, dank voor je reactie. Goed dat je begonnen bent met bloggen. Mocht je een concrete vraag hebben over bloggen of het promoten van je blog, stel hem hier gerust. Ik help je graag! Succes en veel blogkracht!

Sonja » Inlegzolen Sonja Didden Didden Footlogics

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast
Eva en Maria

Wij zijn net een anonieme blog begonnen!
https://howtofindafckbuddy.wordpress.com

Wij zijn jong, leuk, ambitieus en NIET op zoek naar een vriend. Wat doe je dan? Hoe kom je toch aan je trekken? En hoe doe je dit zonder ‘reputatieschade’ op te lopen? Volg ons avontuur.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Adam Belmejdoub

Dank je wel voor de bruikbare tips! Ik zal ze zeker toepassen op mijn eigen blog. De blog voor de laatste nieuwtjes over technologie, muziek, games, sport, gezondheid en films. Laat maar weten wat je ervan vindt!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast
Mick Duschak

Hey Bastiaan,
Wat een fijne tips! Ze zijn niet alleen nuttig, maar ook helder verwoord!
Op 27 december 2017 is mijn blog geboren en dan zijn zulke tips meer dan welkom.
Neem gerust eens een kijkje op: http://www.mixblog.nl
Ik wens je een fijn weekend!

Mick

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Mick, dank voor je leuke reactie! Jouw blog ziet er ook erg mooi uit, met op het oog leuke artikelen (heb er een paar gelezen). Ik hoop dat het je lukt je blog goed te promoten. Is bij een persoonlijke blog als die van jou natuurlijk altijd wel wat lastiger dan bij een zakelijke blog waar ik me met Blogkracht met name op richt. Maar het kan wel. Het belangrijkste is dat je graag blogs schrijft en dat doe je lekker enthousiast. En je houdt van woorden – altijd goed! :-) Dan komt het vast goed. Heel veel succes!

1 jaar geleden
Gast
Sanne

Leuk artikel! Mijn blog is http://www.dierenartsenmama.nl, de Mama Lifestyle Blog waar je een kijkje krijgt in mijn dagelijks leven als dierenarts en mama-to-be. Ook ben ik te vinden op Facebook via http://www.facebook.com/dierenartsenmama. De blog is met name gericht op vrouwen met een interesse in zwangerschap, kinderen, dieren en de dierenartsenpraktijk. Mijn doel is het schrijven van korte, positieve en herkenbare blogs, die mensen leuk vinden om te lezen en die met enige regelmaat informeren. Ik hoop dat je het met veel plezier leest en tips (om beter te schrijven) zijn altijd welkom! Ik heb overigens geen business. Op termijn wil… Lees verder »

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Sanne, dank voor je reactie en gefeliciteerd natuurlijk met je zwangerschap! Je zegt dat je geen business hebt: maar je bent toch dierenarts? Wil je daar niet meer bekendheid voor krijgen dan?

Groetjes en veel blogkracht!

Bastiaan

Gast
Marleen

Hoi,

Ik ben ook net begonnen met bloggen, samen met n vriendin. Ga jouw tips zeker toepassen. Wellicht wil je een kijkje nemen op onze blog: http://www.chicamoms.nl

Tx alvast gr Marleen

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast
Zoe Broeders

Hi!

Inspirerende tips!
Mijn blog heet: http://www.zoebroeders.wordpress.com
Ik ben momenteel stage aan het lopen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Mijn ervaringen houd ik bij in een blog, waar ik naast persoonlijke verhalen ook foto’s deel van alles wat ik hier zie en meemaak! Ik ga eens in de week updaten. Misschien af en toe wat meer of wat minder.
Ik schrijf korte verhaaltjes die snel en gemakkelijk te lezen zijn! Zo hoop ik anderen te kunnen informeren en inspireren over dit prachtige land.

Groetjes,
Zoe

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Zoe, dank voor je leuke reactie. Heel veel succes met je blog!

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast

Hallo,

Dankjewelvoor de bruikbare tips. Ik ben een beginnende blogger, dus ik kan alle tips goed gebruiken ?

Groetjes

Isabella
https://createdbyisabella.blogspot.be/

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Isabella, dank voor je leuke reactie.

Veel blogkracht!
Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 jaar geleden
Gast
Lizzie

Fijne tips! Ik ga er eens naar kijken. Heb me ook aangemeld voor de webinar, ben benieuwd. Klinkt zeker interessant! Ik ben pas net begonnen, al heb ik het idee al jaaren in mijn hoofd. Hopelijk kan ik die verloren jaren een beetje inhalen.

Mijn site… http://www.globalizious.com

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
Gratis Schoenen Verzending Online Kangaroos Kopen Zalando R1T8Tq
1 jaar geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Dank voor je reactie Lizzie. Benieuwd naar je blogs.

Veel blogkracht!
Bastiaan

Gast
Cinderella

Ik ga dit op mijn gemak nog eens doorlezen. Er staan allemaal (nog) ver-van-mijn-bed termen in waar ik nu zo snel nog niets mee kan maar zodra ik de tijd heb, ga ik er eens mee aan de slag :)

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
10 maanden geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Cinderella, dank voor je reactie. Als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag. Stel hier gerust je vragen over de blog. Ik geef altijd antwoord. Succes.

Of kom langs bij mijn workshop volgende week waar ik je in een dag leer hoe je een krachtige blog schrijft: https://www.blogkracht.nl/workshops/cursus-bloggen/

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
10 maanden geleden
Gast
Fabio

Dit is de link naar mijn blog

https://www.artofmediums.be/contact/blog

Er komen er nog heel wat bij.

Stem omhoog0Stem omlaagInlegzolen Didden Sonja Footlogics » Didden Sonja  Reageren
10 maanden geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Dank je Fabio voor het delen van je blog. Goed bezig. Veel succes en veel blogkracht!

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
10 maanden geleden
Gast
Cynthia

Goeie tips 😊
http://mijncrohn.wordpress.com

Ga de tips eens toepassen om meer lezers te genereren. 😊😊😊

10 maanden geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Thanks en veel succes Cynthia!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
10 maanden geleden
Gast
Jade

Super fijne tips !
Ik ben net begonnen met mijn eigen blog, maar ik vind het tot nu toe super leuk om te doen. Ik schrijf over verschillende dingen zoals mijn persoonlijke leven, fashion, review enzovoort.
Neem gerust een kijkje op http://www.yajade.nl/

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
9 maanden geleden
Gast

Goeie tips.
Google vind ik nog wel een erg lastig dingetje. Eens in verdiepen.
Mocht je het leuk vinden, dit is mijn blog: http://www.momcave.nl
Keep up the good work!
Liefs, Sabine

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
9 maanden geleden
Gast
Max Van Hemel

Specialisatie in een verzadigde markt is een grote uitdaging. Zeker om extra “kijkers”/kopers aan te trekken.
Bedankt voor de tips!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
9 maanden geleden
Gast
Ferry

Leuk artikel!
Ik ben onlangs begonnen met een blog dat advies geeft aan vaders: http://www.only4dads.nl, neem gerust eens een kijkje! (Moeders zijn ook welkom natuurlijk) :)

Gr. Ferry

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
7 maanden geleden
Auteur

Hi Ferry, dank voor je reactie. Leuke blog heb je ook. Las even die van voorlezen en ben het er helemaal mee eens. Schreef zelf ooit mijn eindscriptie (Nederlandse taal- en letterkunde, lang geleden :-) ) over leesbevordering en daar kwam ik er ook achter dat voorlezen enorm belangrijk is voor kinderen. Doe het zelf ook al vanaf dat de kinderen geboren zijn (inmiddels al 8 jaar lang en er wordt bijna geen dag overgeslagen.) Overigens zeg je in je inleiding dat je 5 redenen gaat geven, maar geef je er uiteindelijk 6. :-)

Succes en veel blogkracht!

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
7 maanden geleden
Gast
Ferry

Hi Bastiaan,

Dank je wel voor je reactie. Om de 1 of andere reden lees ik hem nu pas, sorry daarvoor.

Ik had het gezien en het is inderdaad aangepast.
Voor jou en alle andere vaders die hier wellicht voorbij komen, like gerust ook de facebookpagina van only4dads op https://www.facebook.com/only4dads/

Fijne dag!

Gr. Ferry

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
7 maanden geleden
Gast
Diana Schuurmans

Hier heb ik wat aan. Dank je wel.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
7 maanden geleden
» Didden Inlegzolen Sonja Sonja Footlogics Didden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Graag gedaan Diana. Veel blogkracht!

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
7 maanden geleden
Gast
Kim

Goeie middag,

Heel bruikbare tips die ik zeker ga toepassen. Mijn blog staat nog maar net in de startblokken maar vol ideeën in mijn hoofd ;-) http://www.cosy-belle.be
Bedankt alvast voor je bezoekje ;-)

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
7 maanden geleden
Dames Shop Online Voor be Kopen Lacoste Sneakers Def qzPExwO
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Kim,

Dank voor je reactie. Leuk dat je blog begonnen bent. Klein tipje alvast: maak je witregels even wat ruimer. Nu komt je blog als een blok tekst op de lezer af en dat is niet zo prettig lezen. Ik denk dat het komt doordat je het uit Word hebt geplakt. Check maar even. Wat dan doorgaans helpt is door in je CMS eerst even de alinea direct achter de vorige te zetten en dan alsnog een harde return te geven. Kijk maar of dat lukt.

Succes en veel blogkracht!

Bastiaan

p.s. lees ook mijn blog: Maak van je blogtekst geen blok tekst

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
6 maanden geledenSonja Didden Sonja Inlegzolen Footlogics Didden »
Gast
Renee

Dankjewel voor de tips! Als beginnende blogger is alle hulp welkom :) Ik ga me eens in dat Googleverhaal verdiepen want daar ken ik echt nog helemaal niets van.
Ikzelf blog over het single mama zijn, want ik hou ontzettend van mamablogs, maar miste het om verhalen te kunnen lezen over mama’s die er ook alleen voor staan en zo ontstond enkele weken geleden monstersenelfjes.be.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
6 maanden geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Renee,

Dank voor je reactie en leuk dat je je blog hier wilt delen. Mooie persoonlijke verhalen staan erop. Op Google zullen deze niet direct hoog scoren (want ze geven geen echt antwoord op een concrete zoekvraag) maar wie weet dat je nog andere blogs in die richting kunt schrijven. Verdiep je er maar eens in (lees deze blog maar eens) of stel me gerust een vraag erover.

Veel blogkracht!

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
6 maanden geleden
Gast
Devlin

Wat een fijne tips! Ik ga ze zeker gebruiken bij het promoten van mijn blog. Ik blog over mijn leven met diabetes type 1.

https://www.thelifeofadiabetic.nl

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
Sneakers Comfortabel Mid Dames Bb9tis Adidas Sportschoenen Kids x1qcwIazf
6 maanden geleden
Gast
Neos

Mijn Blog over films en series op Netflix en Videoland

https://streamfilmseries.wordpress.com

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
6 maanden geleden
Gast
Charlotte

Ik schrijf mee op http://www.webshoppertje.nl. We hebben sinds kort een relaunch gehad dus ook deze tips zijn mooi meegenomen.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
6 maanden geleden
Gast
John Paul

Interessant artikel! Kunnen we weer wat mee :-)

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
3 maanden geleden
Gast
Mireille den Hartog

Veel tips pas ik al toe. Doe donderdag mee aan je workshop om mijn blog http://www.vanfransebodem.nl nog meer te kunnen promoten.

Footlogics Didden Inlegzolen Sonja Sonja Didden »
Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
2 maanden geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Heel goed Mireille! Ik hoop je morgen nog wat nuttige tips te geven voor meer lezers in 2019! Leuk dat je komt kijken.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
2 maanden geleden
Didden » Sonja Sonja Footlogics Inlegzolen Didden
Gast
M. Geldermans

Ik ben sinds kort een blog gestart over trailrunning. Ik neem deel aan zo’n 30 trailrunning evenementen per jaar. Op https://www.trailrunningblog.nl houd ik sinds enkele maanden een verslag van deze evenementen bij.

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
2 maanden geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Leuke blog, heerlijke foto’s! Voor de afwisseling zou het ook een idee zijn om wat tips te geven over trailrunning. Of overzicht van de mooiste evenementen. Is maar een ideetje. Keep up the good work en veel blogkracht!

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
2 maanden geleden
Gast
Autisme Storm

Interessant artikel mee te nemen voor mijn blog: https://autismestorm.home.blog

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 maand geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Leuk – succes en veel blogkracht!

Stem omhoog0Stem omlaag Footlogics Inlegzolen » Didden Sonja Sonja Didden Reageren
1 maand geleden
Gast
Joren

Interessant artikel, ik heb net een eigen site met blogs over hoge kwaliteit luidsprekers. Deze maak ik met de hand op maat!

https://www.jmcspeakers.nl/zoals-luidsprekers-horen-te-klinken/

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 maand geleden
Auteur
Bastiaan Vercouteren

Hi Joren, dank voor je reactie. Ik keek alleen even hier: https://www.jmcspeakers.nl/blogs/ Maar de links werken niet. Check maar even.

Succes en veel blogkracht!

Bastiaan

Stem omhoog0Stem omlaag  Reageren
1 maand geleden
  wpDiscuz

Footer

Bedrijfsgegevens

Blogkracht / LeukeTeksten
Kraaipanstraat 4B, 1091PK Amsterdam
Telefoon: 06 27 27 27 17
KvK: 34309017
BTW: NL1001.87.286.B01

Over Blogkracht

Mijn missie: van ondernemers betere bloggers maken (zodat ze meer klanten krijgen)

Meer over mij

wpDiscuz
0

Your Cart

Deze site maakt gebruikt van cookies om het gebruik te analyseren. Meer informatie