Beslist Kopen Sportif 2019 Le nl Coq Collectie Schoenen Goedkoop
Le Schoenen Beslist Collectie 2019 nl Coq Goedkoop Sportif Kopen
Bij Owen Supra Levering Gratis Spartoo Roze nl Camouflage gpUwS1

N5061 287267 Naturalista Dames rood El Wakataua Sandalen qZTYt4TUit onderzoek is gebleken dat een wijziging in de formulering van Spical-Plus leidt tot een krachtiger product. De aangepaste formulering biedt met name voordelen bij langere logistieke processen waarbij veranderende externe klimaatomstandigheden van invloed kunnen zijn op het product.

Door de verbetering worden de prestaties in het veld verder geoptimaliseerd. De roofmijten gaan direct na het uitzetten aan het werk. In verschillende landen zijn er proeven gedaan met de nieuwe gewijzigde formulering, onder andere in Spanje en Mexico. De resultaten zijn veelbelovend.

Aan de roofmijt zelf is niets gewijzigd. Het enige wat veranderd is, is de samenstelling van het dragermateriaal. Het advies om het product meteen na ontvangst te gebruiken, blijft van toepassing. Productmanager Tim Bossinga: “Onze producten bestaan uit levend materiaal. Het beheer van de logistieke processen is iets wat Koppert onderscheidt van de concurrent. Dat verandert echter niets aan het feit dat natuurlijke vijanden gewoonweg een relatief korte levensduur hebben. Daarom raden we aan het product meteen na ontvangst te gebruiken.”

De nieuwe formule van Spical-Plus wordt vanaf 2 januari 2018 geleverd.

Dames Sleehak Graceland Summer Sandaal Buying This Beige qwEffv

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Slip Zwart Sneakers Canvas Schoenen Trendy Aisun Op Instappers Dames 4wxU66qR1
Albero Damen Socken Söckchen 5 Avocadostore Sneaker Herren Bio Farben Baumwolle pxpqTrg
Koppert Biological SystemsCopyright 2019PrivacyverklaringDisclaimerCookieverklaringSelect country
Naar boven