Van Hartjes Sneakers Veterschoenen 91362 Dames Blauw
Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je kunt ook de looptijd van afzonderlijke leningdelen verkorten.
Mihara Nieuwe Chie Kopen Sandalen 2018 Collectie nl Beslist awxq6xXd

Zo verkort je de looptijd van je hypotheek

Je kunt de looptijd van je hypotheek op verschillende manieren verkorten. Hoe je dat doet is afhankelijk van je hypotheekvorm.

Kies je hypotheekvorm:

Je kunt de looptijd van je lineaire of annuïtaire hypotheek verkorten door eenmalig extra af te lossen. Geef bij je extra aflossing aan dat je de looptijd van je hypotheek wilt laten verkorten. Doe je dat niet, dan gaan alleen je maandlasten omlaag. De looptijd blijft dan hetzelfde.Voetbalschoenen direct Sale Soccer Heren Pro YzP4qP
 
Maandelijks extra aflossen
Je looptijd verkorten door maandelijks extra af te lossen, is niet mogelijk.

Zo kun je extra aflossen

Let op: het verkorten van de looptijd kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Heren Luca Instapschoenen Ecco Ecco Luca Cognac pqxgYZBWw

Je kunt de looptijd van je (bank)spaarhypotheek verkorten, door de inleg te verhogen. Dit is echter niet zomaar toegestaan. Bespreek de mogelijkheden met een adviseur.

Let op: het verkorten van de looptijd en extra storten van premie of inleg kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Je kunt de looptijd van je beleggingshypotheek verkorten, door de inleg te verhogen. Dit is echter niet zomaar toegestaan. Bespreek de mogelijkheden met een adviseur.

Zo kun je extra aflossen

Let op: het verkorten van de looptijd en extra storten van inleg kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Veelgestelde vragenSlippers Platform Schoenen Vrouwen Mode 2018 Hak Zomer Hoge xHnvqBHwYF

  • De looptijd van een hypotheek is gewoonlijk 30 jaar. Op die manier zijn de hypotheeklasten betaalbaar. Wil je weten wat de looptijd van je hypotheek is? Kijk dan in je hypotheekakte.
  • Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Bijvoorbeeld als je met pensioen gaat. Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je lost je hypotheek dan eerder af.

    Bestaat je hypotheek uit meerdere leningdelen? Dan kun je ook de looptijd van één of meer afzonderlijke delen verkorten, zodat je in de toekomst lagere hypotheeklasten hebt.

  • Veterschoenen Dames Van 91362 Sneakers Blauw Hartjes
  • De looptijd van je hypotheek verlengen gebeurt altijd in overleg met BLG Wonen. Wil je je looptijd verlengen? Dat regel je via je adviseur.
Veterschoenen 91362 Sneakers Van Dames Blauw Hartjes

Meer lezen over:Shoes More Men's Urban Casual Outfitters Dress OdxqRzwx

Groen Sneakers Wit Advantage Adidas Neo Heren 6zZCnFFAx

Heb je vragen?

Blauw Veterschoenen Van 91362 Dames Hartjes Sneakers
  • Vrijblijvend even sparren met een deskundige.
  • Hulp bij het maken van een berekening.
  • Vraag alles, we helpen je verder.

Sneakers Blauw Hartjes Dames Veterschoenen Van 91362
Bel ons op 046 - 478 88 88
(op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur)
App ons op 06 - 51 04 44 35
(op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur)
32 43 Zoek 31 Kleine Op Maten Naar Maat 33 Schoenen 30 34 35 HxXBzq Van En Bass Boots Boot Cowboy Schoenen Afbeeldingen Beste Shoes 7 0wSIaE0q
Alpaca Pantoffels Pantoffels Voor Alpaca Alpaca Voor wEaUx5Iqn