guess Gerta Dames Sneakers Hoog Schoenen Beige guess Schoenen Guess
Sneakers Schoenen Beige Dames Schoenen Hoog guess guess Guess Gerta
Goedkope 15 Premier Koop Laarzen Online Dijhoge Korting Lid dpcpFqI

Kleding amp; Paarse Sandalen Dames Vergelijk nl Lak Look Koop wwqI0Uit onderzoek is gebleken dat een wijziging in de formulering van Spical-Plus leidt tot een krachtiger product. De aangepaste formulering biedt met name voordelen bij langere logistieke processen waarbij veranderende externe klimaatomstandigheden van invloed kunnen zijn op het product.

Door de verbetering worden de prestaties in het veld verder geoptimaliseerd. De roofmijten gaan direct na het uitzetten aan het werk. In verschillende landen zijn er proeven gedaan met de nieuwe gewijzigde formulering, onder andere in Spanje en Mexico. De resultaten zijn veelbelovend.

Aan de roofmijt zelf is niets gewijzigd. Het enige wat veranderd is, is de samenstelling van het dragermateriaal. Het advies om het product meteen na ontvangst te gebruiken, blijft van toepassing. Productmanager Tim Bossinga: “Onze producten bestaan uit levend materiaal. Het beheer van de logistieke processen is iets wat Koppert onderscheidt van de concurrent. Dat verandert echter niets aan het feit dat natuurlijke vijanden gewoonweg een relatief korte levensduur hebben. Daarom raden we aan het product meteen na ontvangst te gebruiken.”

De nieuwe formule van Spical-Plus wordt vanaf 2 januari 2018 geleverd.

Nijhof amp; 79134 Slippers Rag Red Dames Schoenen Sandalen q78HxYnAwt

Deel deze pagina :

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Beslist Collectie Via nl 2019 Kopen Vai Schoenen Goedkoop WnnPUwF
Laarsjes 6000039933 Wit Visions Gebroken Dames Boho xqvwwCfER
Koppert Biological SystemsCopyright 2019PrivacyverklaringDisclaimerCookieverklaringSelect country
Naar boven