Beslist Kopen Prijs Bordeaux Sneakers Rode nl Lage
Lage Rode Kopen Sneakers nl Prijs Bordeaux Beslist
Winter 2018 Fur Vrouwen Kickway Enkellaarsjes Schoenen Laarzen YtIzfZ

15562d Dames Boots Wit Sandalen nero Nero Giardini qIA0wxOUit onderzoek is gebleken dat een wijziging in de formulering van Spical-Plus leidt tot een krachtiger product. De aangepaste formulering biedt met name voordelen bij langere logistieke processen waarbij veranderende externe klimaatomstandigheden van invloed kunnen zijn op het product.

Door de verbetering worden de prestaties in het veld verder geoptimaliseerd. De roofmijten gaan direct na het uitzetten aan het werk. In verschillende landen zijn er proeven gedaan met de nieuwe gewijzigde formulering, onder andere in Spanje en Mexico. De resultaten zijn veelbelovend.

Aan de roofmijt zelf is niets gewijzigd. Het enige wat veranderd is, is de samenstelling van het dragermateriaal. Het advies om het product meteen na ontvangst te gebruiken, blijft van toepassing. Productmanager Tim Bossinga: “Onze producten bestaan uit levend materiaal. Het beheer van de logistieke processen is iets wat Koppert onderscheidt van de concurrent. Dat verandert echter niets aan het feit dat natuurlijke vijanden gewoonweg een relatief korte levensduur hebben. Daarom raden we aan het product meteen na ontvangst te gebruiken.”

De nieuwe formule van Spical-Plus wordt vanaf 2 januari 2018 geleverd.

Wreef Hoge Schoenen En Nette Voeten Kopen Brede 46zqxIt4

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Zalando Met Hoge Beige Tamaris be Enkellaarsjes Hak v6nXP
Vrouwen Fitness Skechers Prijs Brown 021 313 Sandalen Laagste BrBPnwg4x
Koppert Biological SystemsCopyright 2019PrivacyverklaringDisclaimerCookieverklaringSelect country
Naar boven