Met Cristofoli Zool Dames Witte Dikke 197016 Veterschoen Schoenen
Zool 197016 Cristofoli Dikke Dames Veterschoen Witte Schoenen Met
At Womens Shipped Free Zappos Ecco Shoes Yucatan Sandal Yw8YAqd

O Marc Sneaker Offwhite Polo Damen O'polo Online Low Outlet dfPrxwafUit onderzoek is gebleken dat een wijziging in de formulering van Spical-Plus leidt tot een krachtiger product. De aangepaste formulering biedt met name voordelen bij langere logistieke processen waarbij veranderende externe klimaatomstandigheden van invloed kunnen zijn op het product.

Door de verbetering worden de prestaties in het veld verder geoptimaliseerd. De roofmijten gaan direct na het uitzetten aan het werk. In verschillende landen zijn er proeven gedaan met de nieuwe gewijzigde formulering, onder andere in Spanje en Mexico. De resultaten zijn veelbelovend.

Aan de roofmijt zelf is niets gewijzigd. Het enige wat veranderd is, is de samenstelling van het dragermateriaal. Het advies om het product meteen na ontvangst te gebruiken, blijft van toepassing. Productmanager Tim Bossinga: “Onze producten bestaan uit levend materiaal. Het beheer van de logistieke processen is iets wat Koppert onderscheidt van de concurrent. Dat verandert echter niets aan het feit dat natuurlijke vijanden gewoonweg een relatief korte levensduur hebben. Daarom raden we aan het product meteen na ontvangst te gebruiken.”

De nieuwe formule van Spical-Plus wordt vanaf 2 januari 2018 geleverd.

Damen Superstar Originals Druck „russian Adidas Bloom x6RqZ7Fwnw

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Sneakers Witmarinegoud Foil Clyde Puma Nieuwe Online L Core Dames xwYFgqa
0 Silverquarrywhite nl Rs Puma Zalando Laag Sneakers Optic 48fwvn
Koppert Biological SystemsCopyright 2019PrivacyverklaringDisclaimerCookieverklaringSelect country
Naar boven