Wehkamp Dames Nelson Wit Leren Sneakers 661130
Leren Sneakers 661130 Nelson Wehkamp Wit Dames
2dehands Maat Damesschoenen Te be Beige 38 Koop 5 A6nYwq

Dames Leder Te Zwart In Laarsjes Enkellaarzen Warm Koop 01F4wqxqIUit onderzoek is gebleken dat een wijziging in de formulering van Spical-Plus leidt tot een krachtiger product. De aangepaste formulering biedt met name voordelen bij langere logistieke processen waarbij veranderende externe klimaatomstandigheden van invloed kunnen zijn op het product.

Door de verbetering worden de prestaties in het veld verder geoptimaliseerd. De roofmijten gaan direct na het uitzetten aan het werk. In verschillende landen zijn er proeven gedaan met de nieuwe gewijzigde formulering, onder andere in Spanje en Mexico. De resultaten zijn veelbelovend.

Aan de roofmijt zelf is niets gewijzigd. Het enige wat veranderd is, is de samenstelling van het dragermateriaal. Het advies om het product meteen na ontvangst te gebruiken, blijft van toepassing. Productmanager Tim Bossinga: “Onze producten bestaan uit levend materiaal. Het beheer van de logistieke processen is iets wat Koppert onderscheidt van de concurrent. Dat verandert echter niets aan het feit dat natuurlijke vijanden gewoonweg een relatief korte levensduur hebben. Daarom raden we aan het product meteen na ontvangst te gebruiken.”

De nieuwe formule van Spical-Plus wordt vanaf 2 januari 2018 geleverd.

Zwart Schoenen W Zilver Nike One Gi6wgunr Roshe vqnBH

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Bergstein Bergstein Laarzen Vanaf Bezorging Gratis Laarzen P08qUwv
Gerli Damen By Hohe 41ab207 206830 Dockers Sneaker 7Aawqfw4
Koppert Biological SystemsCopyright 2019PrivacyverklaringDisclaimerCookieverklaringSelect country
Naar boven