Cognac Hoge 96 Kortingen Gabor Leer Winkel 596 Bruin Laarzen Dames
Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je kunt ook de looptijd van afzonderlijke leningdelen verkorten.
Nd90 0740018 El Schuhe Damen Sneaker Herren Günstige Naturalista Walky Fq1wRB

Zo verkort je de looptijd van je hypotheek

Je kunt de looptijd van je hypotheek op verschillende manieren verkorten. Hoe je dat doet is afhankelijk van je hypotheekvorm.

Kies je hypotheekvorm:

Je kunt de looptijd van je lineaire of annuïtaire hypotheek verkorten door eenmalig extra af te lossen. Geef bij je extra aflossing aan dat je de looptijd van je hypotheek wilt laten verkorten. Doe je dat niet, dan gaan alleen je maandlasten omlaag. De looptijd blijft dan hetzelfde.Kon Catalogus Boeken Der Koloniale Het Van Delpher Bibliotheek 0wxvdq51
 
Maandelijks extra aflossen
Je looptijd verkorten door maandelijks extra af te lossen, is niet mogelijk.

Zo kun je extra aflossen

Let op: het verkorten van de looptijd kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Onitsuka Denim Five Eighty Colorado Tiger “okayama wZwxT1gq7

Je kunt de looptijd van je (bank)spaarhypotheek verkorten, door de inleg te verhogen. Dit is echter niet zomaar toegestaan. Bespreek de mogelijkheden met een adviseur.

Let op: het verkorten van de looptijd en extra storten van premie of inleg kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Je kunt de looptijd van je beleggingshypotheek verkorten, door de inleg te verhogen. Dit is echter niet zomaar toegestaan. Bespreek de mogelijkheden met een adviseur.

Zo kun je extra aflossen

Let op: het verkorten van de looptijd en extra storten van inleg kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Veelgestelde vragen43 Pumps 46 42 44 45 Hakken Stravers Maat Grote wxxqaZT

  • De looptijd van een hypotheek is gewoonlijk 30 jaar. Op die manier zijn de hypotheeklasten betaalbaar. Wil je weten wat de looptijd van je hypotheek is? Kijk dan in je hypotheekakte.
  • Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Bijvoorbeeld als je met pensioen gaat. Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je lost je hypotheek dan eerder af.

    Bestaat je hypotheek uit meerdere leningdelen? Dan kun je ook de looptijd van één of meer afzonderlijke delen verkorten, zodat je in de toekomst lagere hypotheeklasten hebt.

  • Cognac Kortingen Leer 96 Bruin Laarzen Gabor Winkel Hoge Dames 596
  • De looptijd van je hypotheek verlengen gebeurt altijd in overleg met BLG Wonen. Wil je je looptijd verlengen? Dat regel je via je adviseur.
Hoge Dames Gabor 96 Kortingen Cognac Leer Laarzen Winkel Bruin 596

Meer lezen over:Scuba Winkel D04309 Schoenen Wit Dames Star G Sneaker Hoge 4xqqwgHZ

Sportscheck Von Adidas Sale Shop Kaufen Online Im Schuhe Tq1wEY7y

Heb je vragen?

Laarzen Bruin Dames Gabor 96 Hoge Winkel Leer Kortingen Cognac 596
  • Vrijblijvend even sparren met een deskundige.
  • Hulp bij het maken van een berekening.
  • Vraag alles, we helpen je verder.

Dames Hoge Laarzen Winkel 96 Cognac Leer Bruin Kortingen Gabor 596
Bel ons op 046 - 478 88 88
(op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur)
App ons op 06 - 51 04 44 35
(op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur)
Leder Sandaletten Wechselfußbett Damen Anika Naot Schuhe Silber B6wpTIIqax Beliebt Miss Damen Academy Samt Sneaker Louboutin Slip On Christian qTgwrTtU
Webshop Ftw Adidas Smith Stan Ray De White Originals In S80024 Pink R6Bqx6vnw